Családi délután

 Kedves Anyukák Apukák!

Hamarosan el kell válnunk az óvodába készülő bölcsisektől. A Vadárvácska Óvodába és tagintézményébe felvételt nyert gyermekeknek már augusztus 25-én megkezdődik az ovis élet, míg a Homoki és Belterületi óvodásoknak szeptember elején. Az első óvodai napon egyénenként a szülők kísérik a gyermekeiket.

2022.08.26-án pénteken délután nyílt nap keretében családi délutánt tartunk a bölcsődében. ¾ 3-tól várjuk a kedves Szülőket egy közös ünnepi zsúrra, játékos programokra. Természetesen azokat a gyermekeket és szüleiket is várjuk, akik már megkezdték az óvodai beszoktatásukat a Vadárvácska Óvodába, illetve azokat is,akik itt maradnak még egy évig a bölcsiben.

 A gyermekeknek búcsú ajándékkal készültek a kisgyermeknevelők és a dajkák.  Meghívtuk a Tűzoltó bácsikat és a Rend őreit is járműveikkel. Az Otthon konyha biztosítja a finomságokat az ünnepi asztalra. A zsúrhoz és a díszítéshez szívesen fogadunk felajánlásokat Önöktől, melyekkel kapcsolatban a kisgyermeknevelőkkel szíveskedjenek egyeztetni.

A nyílt napot  – a  jelenlegi járványmegelőzési eljárásrendeknek megfelelően – az udvaron és a teraszon tartjuk meg. Esős idő esetén sajnos csak zárt körben zajlanak a programok.

Tiszaföldvár, 2022. augusztus 18.

                                                                                                  Tóthné Barta Mária

                                                                                                    intézményvezető